Illustratören

Anders Jacobsson och Lars Karlsson

Lars Karlsson debuterade som illustratör 2017 med boken-Mica Dotter av Solfolket. En ungdomsbok som skildrar två olika världar. Dels tonåren och även en värld fylld med änglar och demoner. Skriven av Anders Jacobsson-författaren till bland annat Sune och Bert-böckerna.

2018 utkom konstnärsparet med Zombiepappan. 2019 med Boris Bacill och Vicke virus. Dessa böcker är bilderböcker som är anpassade för tidig ålder.

Lars tycker att illustrera är ett utmärkt komplement till sitt konstnärsskap. Detta kommer jag absolut fortsätta med framöver, säger han.

Anders och Lars gör även skolbesök med föredrag och sin egna workshop-Knasiga Sagor med Anders och Lars genom bokning antingen via mejl eller via telefon.

Dessa besök brukar bli väldigt uppskattat både av elever och lärare.
Anders har över 30 års erfarenhet av att besöka skolor och underhålla.
Antingen kan man boka ett föredrag där konstnärsparet berättar hur det är att jobba som författare-respektive illustratör. Sen hur ett sådant arbete går till.

Eller så kan man boka in en skrivare/illustratör-verkstad där Anders och Lars lär deltagarna hur man bygger en historia med text och bild.

bokning@trolldoom.com

070-710 92 44

https://www.facebook.com/knasigasagor

Mica-Dotter av solfolket
Anders Jacobsson och Lars Karlsson
Zombiepappan
Anders Jacobsson och Lars Karlsson
Boris Bacill och Vicke Virus
Anders Jacobsson och Lars Karlsson

error